R.I.P Peter ore'' Baby P''

BØR LESES!

17 mndr. gamle Peter Connelly, tidligere kjent som "Baby P", døde i Haringey i Nord-London 03.08.07, som følge av lang tids tortur og mishandling, begått av stefar med medvirkning fra mor og steonkel.
Da Peter ble funnet død i en blodflekkete seng, dynket i blod og avføring, hadde han rundt 50 forskjellige skader på den lille kroppen. Dette var skader som inkluderte:
- Et stort antall blåmerker/sår/kutt fordelt over hele kroppen.
- 8 brukne ribbein.
- Brukket rygg.
- Venstre øre var halvveis revet av.
- En fingertupp var skåret av, og det manglet enkelte negler på både fingre og tær.
- En tann var slått ut.
- Store skader i munnen.
- En nakkeskade som man antar førte til døden.
Da gjerningsmennene, "mor" Tracey Connelly (28), hennes kjæreste Steven Barker (33) og hans bror Jason Owen (37), ble stillet for retten, fikk retten høre om hvordan Peter ble brukt som en punchball, han ble daglig slått, bitt og sparket. Stefaren lærte opp sin hund til å angripe Peter, han ble kastet opp i luften uten at noen tok ham imot. Han ble løftet opp etter halsen. Stefaren trakk ut negler på hender og føtter ved hjelp av tang, som en slags form for tortur. Han knakk Peters ryggrad, som førte til en skade som blir beskrevet av rettsmedisiner i rettssaken som "en skade så voldsom at man kunne antatt at den var en følge av en bilulykke". Denne skaden førte til at Peter ble lam fra livet og ned.
Peter ble ofte forlatt i sengen på rommet sitt, ensom og i store smerter, hele dagen, uten at noen tok ham opp, uten at noen skiftet på ham eller trøstet ham. Hans mor løftet ikke en finger for å hjelpe ham eller beskytte ham.
Peter døde alene og i store smerter den 03.08.07.
Peter var et barn som var under tett oppfølging fra barneverntjenesten. I et tidsrom på ca. 8 mndr. ble han tilsett tilsammen ca. 60 ganger av sosialarbeidere, helsepersonell, leger og til og med politiet, noe som vil tilsvare omtrent 3-4 tilsyn pr. uke. Likevel ble han torturert til døde.
INGEN av disse personene som var involverte gjorde noe for å få ham ut av denne situasjonen. De mener at moren, Tracey Connelly, manipulerte dem og skjulte skadene, slik at de ikke oppdaget noe galt.
Da sosialarbeider Maria Ward (39) besøkte gutten hjemme 4 dager før han døde, hadde han flere brukne ribbein, blåmerker og sår, bandasjert finger og muligens også brukket rygg. Dette ble ikke oppdaget.
Da lege Sabah Al-Zayyat undersøkte gutten 2 dager før han døde, oppdaget heller ikke hun noe.
Alle sviktet "Baby P".
De som gjorde dette mot Peter Connelly, stefar, mor og steonkel ble dømt til henholdsvis 12, 5 og 3 års fengselsstraff, som et minimum av hva de må sone (udefinert tid). Ingen av de tre gjerningsmennene ble dømt for drap, da det i rettssaken ikke kunne avgjøres hvem av de som ga Peter det siste, dødelige slaget. Stefar ble også dømt for å ha voldtatt et 2 (!) år gammelt barn.

 

- Hva synnes dere om dette ?

 

Millapuzzi>^^<

8 kommentarer

Emme

19.sep.2010 kl.20:05

Ett ord: Autch.

Martine TK

19.sep.2010 kl.20:05

daakars!

kristinblomsten

19.sep.2010 kl.20:06

stakkars =(

kristinfinjord

19.sep.2010 kl.20:11

OMG!

idaannie-Kommenterer tilbake!

19.sep.2010 kl.20:42

Meld deg på blogg vs blogg på bloggen min:D

idaannie.blogg.no

Julie

19.sep.2010 kl.20:48

det hørtes ikke noe bra ut!

Eirin K. J.

20.sep.2010 kl.18:57

åj, åj stakkars gutt !!!
Det er jo helt forferdelig!!!

Skriv en ny kommentar

Millapuzzi

Millapuzzi

12, Harstad

leser denne bloggen NÅ

Jeg kommenterer tilbake<3

Kategorier

Arkiv

hits